19 feb 2018
19 februar 2018

De ringer, vi spiller!

Københavns Nærradio inviterer lokale borgere til at komme med hilsen og musikønske i bedste ”De ringer, vi spiller”-stil.

“Send en hilsen til Godmorgen søndag!”

Så bramfrit inviterer Københavns Nærradio sine lyttere til at indsende musikønsker og hilsener, som så bliver bragt i radioen, der dækker hele København.

”Godmorgen søndag” er Københavns Nærradios ønskeprogram og sendes søndag morgen fra klokken 8.00 til klokken 09.45. I samme tidsrum kan lokale lyttere ringe ind med musikønsker og hilsener.

Programmet er i stil med Jørn Hjortings kendte radioprogram ”De ringer, vi spiller”, men dog udvidet med moderne teknik. Er man genert ved at ringe, kan man nemlig skrive ind ved at udfylde en formular på radioens hjemmeside.

Københavns Nærradio drives af Luthersk Mission og Indre Mission i fællesskab. Radioen har indtil nytår primært fungeret som ”radiokirke” med kristne andagter og prædikener. Men Kulturstyrelsens nye krav om mindst én ugentlig udsendelse med lokalt stof har inspireret til kreativitet.

Nu sendes både samtaleprogrammer med lokale, historieprogrammer om gader og gamle huse i København og nyhedsprogrammer om, hvad der sker i storbyen.

Og nu også mulighed for at indsende musikønsker og hilsner.

Se, hvordan du kan være med her.